nő sport edzők
Interjú két végzett hallgatóval

Móni testépítés-fitness edzői, Nóri úszó edzői képzést teljesített. Mindketten a 2015-ben induló képzésben végeztek - 2016 júniusában vizsgáztak le, így még igen frissek az emlékeik, élményeik a kurzusokról.

Mi miatt döntöttél úgy, hogy sportedző leszel?

Móni: Gyermekkorom óta szerepet játszik a sport az életemben. Kézilabdásként kezdtem, de többféle sportágat is kipróbáltam. A sport szeretete és a tudás átadása ösztönzött, hogy sportedző legyek.

Nóri: Szeretek gyerekekkel foglalkozni, és az úszás nagy szerepet játszhat az ő fejlődésükben – akár tanulási problémákkal küszködő, akár normál képességű gyermekekről van szó. Emellett az egyetemen elvégzett pedagógia alapszakomhoz és a ráépülő segítő-fejlesztő mesterképhez úgy gondoltam, jó kiegészítő lesz az úszó edzői képzés.

Miért választottad a Bibarc Tünde Fitness School képzését?

Nóri: Régóta ismerem Tündét, gyermekkoromban hozzá jártam Tini-aerobikra, így gyorsan tudtam tájékozódni a képzésről. Helyileg is ideális volt számomra és sok jót hallottam a tanfolyamról.

Móni: Tündének és az iskolának jó hírneve van, ez fontos motiváció volt nekem is – az, hogy a saját városomban tanulhatok, még vonzóbbá tette a képzést.

Mi a véleményed a képzésről? Mi tetszett legjobban, hol lehetne fejleszteni?

Móni: Számomra a képzés minden tekintetben kielégítő volt. Az oktatás rugalmas, maximálisan felkészült tanárok adták át tudásukat.

Nóri: A sportágspecifikus ismereteken túl is sok új tudásra tettem szert. Sokan azt gondolhatják, minek ennyi tantárgy, de mindegyik rejt magában olyan új ismeretet, amivel az tovább gyarapodhattam, és a későbbiekben a hasznomra válhat.

Hol helyezkedtél el a végzettség megszerzése után?

Nóri: Gyerekeknek tartok úszásórákat, egyelőre csak néhány tanítványom van, de tervezem, hogy szélesebb körben oktassak úszást.

Móni: Én néhány héten belül munkába állok Bibarc Tündénél, mivel itt van lehetőségem edzőként is dolgozni.


Jelentkezz képzésünkre!
    


Vissza