Hírek
Hírek
nő sport edzők
Interjú két végzett hallgatóval
Mai blogbejegyzésünkben Mónival és Nórival beszélgetünk a karrierjük kezdetéről, és a sportedzői képzésről, ami erre felkészítette őket.
fitness eszközök
Sportedző leszek! De milyen sportágban?
Mai bejegyzésünkben arról írunk, mi alapján válasszunk sportágat, ha szakmai szemszögből akarjuk meghozni a döntést. Akik sportedzők szeretnének lenni, de nem tudnak dönteni afelől, melyik sportban, két fő szempontot kell, hogy figyelembe vegyenek: a személyes tapasztalatot és az elhivatottságot, azaz a szenvedélyt az adott sportág iránt.
boxedzés
Sportedző szeretnék lenni! Milyen utat kell bejárnom?
A sportedzői képzésben kurzusokra bontva sajátíthatjuk el a szükséges ismereteket. A kurzusok közt szerepelnek elméleti és gyakorlati jellegűek is, azonban a csoportosítás szempontjából jobb, ha általános és specifikus ismereteket tanító kurzusokra bontjuk a képzést.
személyiedzés
Mivel foglalkozik egy sportedző?
Elsőre talán nem gondolnánk, de egy sportedző munkája sokkal összetettebb és felelősségteljesebb annál, mint hogy eldöntse, két vagy három kör futás legyen a bemelegítés, és huszonöt vagy harminc fekvőtámaszt kelljen időre megcsinálni.
edzés súlyokkal edzőteremben
FittAréna – Szeged
A Tesco FittAréna rendezvénysorozat keretén belül a hazai fitneszvilág sztárjai 2012. január 28-án először lépnek fel Szegeden. Mozogj te is Magyarország legnépszerűbb fitnesz prezentereivel! Az órák közti szünetekben pedig látogasd meg az Életmód Expo és a Fitnesz Park kiállítóit, ahol megismerheted, kipróbálhatod és megvásárolhatod az egészséges, sportos életmódhoz kapcsolódó újdonságokat.
futás kültéren
Sport és szabadidős tevékenységek
A sport és a szabadidős tevékenységek nem csupán az egészséges életmód szempontjából fontosak: társadalmi és nevelési szerepük is vitathatatlan. A testmozgás ezenfelül a betegségek megelőzése terén is kiemelkedő szerepet tölt be.